SDH OPTIKAI RENDSZEREK

Cégünk szakemberei az átviteli technikai rendszereket SDH alapú optikai berendezésekkel valósítják meg, biztosítva a nagy adatátviteli kapacitást, magas adatbiztonság mellett. A Sagemcom Magyarország Kft. berendezései, mint például az ADR család (ADR 155 - 2500 extra), STM 64-es szintig eleget tesznek a felhasználók széles igényeinek.

Az Sagemcom ADR új generációs NG SDH berendezéscsalád tagjaival az  átviteli kapacitás akár 10Gbps szintig növelhető az  STM1 és STM64 szabványos SDH szintek között. Az Sagemcom ADR NG SDH multiplexerek az illesztési felületek széles választékával rendelkeznek; mind a hagyományos TDM, mind az Ethernet szolgáltatásokat  SDH szintű megbízhatósággal biztosítják a felhasználók felé.

A berendezések moduláris és rugalmas kiépítésének köszönhetően egy az adott alkalmazáshoz és felhasználói igényekhez optimalizált hálózat  kialakítását teszik lehetővé. A 2 Mbps és 10Gbps közötti sávszélességben rendelkezésre álló valamennyi szabványos illesztési felület költséghatékony megoldást nyújt korunk alkalmazásaira a jellemző folyamatos sávszélesség igénye mellett. Az interfészek szabad választásával az új szolgáltatások bevezetési és az üzemeltetés költségei is csökkennek.

A Sagemcom ADR berendezéscsalád kiemelt jellemzői; tömörsége, skálázhatósága és egyszerűsége.

Sagemcom ADR 155C

ADR-155CA SAGEMCOM ADR 155C berendezés a korszerű átviteli hálózatokban alkalmazott SDH rendszerek eszköze.

Rugalmasan felépítésének köszönhetően, több módon is konfigurálható:
- végződő multiplexer üzemmódban
- leágazó multiplexer üzemmódban
- regenerátorként
- cross-connect berendezésként.

A 2U magas SAGEMCOM ADR155C SDH multiplexer betét, a 2 és 622 Mbit/s közötti sávszélességben valamennyi szabványos illesztési felületet biztosítja és költséghatékony megoldást nyújt korunk alkalmazásaira oly jellemző folyamatos sávszélesség igénye mellett.

A SAGEMCOM ADR155C SDH multiplexerbe helyezett GFP150 Ethernet kártya VCAT és LCAS képességének köszönhetően a SAGEMCOM-ADR LAN-eszközökre épített adathálózat korlátlan távolságot, minőségi szolgáltatást, és racionalizált költségeket jelent.

Az Ethernet kártyák az illesztési feladatok ellátásán kívül router és Level2 szintű kapcsolási funkciókat is biztosítanak, ezáltal lehetővé teszik a telephelyek közötti routerek kiváltását. A SAGEM-ADR 155C a racionalizált megoldás, a VLAN és integrált forgalmú hálózatok nélkülözhetetlen alapeleme.

Sagemcom ADR 155C adatlap letöltése (angol nyevű)

Sagemcom ADR 2500 eXtra

ADR 2500extraA SAGEMCOM ADR 2500 extra rugalmas platform a METRO perem- és gerinchálózati alkalmazások eszköze.

Az ADR 2500 eXtra a rendelkezésre álló SDH védelmi eljárásoknak (SNCP, MSP, MS-Spring, kártyavédelem a forgalmat kritikusan befolyásoló kártyákra), a beépített Ethernet kapcsolási funkcióknak valamint a támogatott VCAT, GFP és LCAS képességeknek köszönhetően minőségi szolgáltatás nyújtását teszi lehetővé.

- rugalmas, skálázható megoldás teljeskörű védelemmel
- a ma igényeit kielégítő adatinterfészek és integrált Ethernet kapcsolási funkciók
- kompakt, költséghatékony megoldás
- SNMP alapú felügyelet, mely egyszerű és hatékony kezelést biztosít

Sagemcom ADR 2500 eXtra adatlap letöltése (angol nyevű)


Sagemcom ADR 622

sdh-optika.jpgA SAGEMCOM ADR 622 STM4 szintű SDH multiplexere a SAGEMCOM SDH berendezéscsalád teljesen új tagja. A fejlesztés célja a gerinchálózatokkal rendelkező IP és közmű szolgáltatók speciális
igényeinek kielégítését tűzte ki célul. Kompakt kiépítés, nagyobb port sűrűség, extra védelmi megoldások (a tápellátás és a kontroller is kártyavédelemmel biztosított.)

Az SNMP alapú IONOS NMS felügyelet rendszer alá integrált ADR622 multiplexer teljes-körűen, minden szinten együttműködik a SAGEMCOM FMX, ADR155C és ADR2500eXtra átviteltechnikai berendezésekkel. Ez lehetővé teszi, hogy a múlt, de még ma is üzemelő kis átviteli kapacitás igényű (pl. PLC rendszerek) és korunk nagy kapacitású Ethernet alapú forgalma az adott alkalmazáshoz optimalizát átviteltechnikai móddal azonos, SDH szintű megbízhatósággal rendelkező hálózaton költséghatékonyan megoldható legyen.

Sagemcom ADR 622 adatlap letöltése (angol nyevű)

FMX digitális multiplexer

fmx-digatlis-multiplexer.jpgAz FMX digitális rendező és multiplexer berendezés 64 kbit/s és n x 64 kbit/s átviteli sebességgel működik.
A szabványos interfészek széles választékát kínálja:

- 2 Mbit/s kártya, V.24/V.28 kártya, V.24/V.11 kártya
- 6 programozható hangcsatorna kártya
- 2 vezetékes 2B1Q kártya
- Központi és Előfizetői  kártya
- ETH kártya.

Rugalmas, moduláris felépítésének köszönhetően az FMX a hálózati konfiguráció minden változtatását könnyedén követheti. Magas megbízhatósága mellett az FMX hálózati működési és fenntartási szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kezelő által konfigurálható rendezőtérképek közötti választás lehetőségét, a riasztások feldolgozását, az átviteli jellemzők felügyeletét és a fenntartási műveletek vezérlését.

Sagemcom FMX digitális multiplexer adatlap letöltése (angol nyevű)