A femto – csodafegyver, vagy múló divat?

IH-sagemcom-prezentacio.jpg"A femto – csodafegyver, vagy múló divat?" címmel tartott előadást Dubi Zoltán, a Sagemcom Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója 2011. október 11.-én Siófokon, Magyarország meghatározó infokommunikációs szakmai tanácskozásán, a 12. alkalommal megrendezett Internet Hungary konferencián.
Az előadás után cégünk képviselője a "Kompetitív és kooperatív játszmák" névre hallgató kerekasztal beszélgetésen is részt vett a Vodafone, a UPC, a Bottom Line, a Telenor, az NMHH, a Magyar Telekom és az Invitel cégvezetőivel.


Az előadás az alábbi linkről tölthető le: A femto – csodafegyver, vagy múló divat?

Cégünk a konferencia két napján nagy hangsúlyt fektetett a Philips PicoPix projektorok népszerűsítésére is: egy játék keretében két PPX1430-as modellt nyerhettek az érdeklődők.

IH-sagemcom-stand.jpg

A rendezvényen évről évre 1000-1200, a média, a hírközlési, az informatika, a marketing és a kommunikáció területén dolgozó, hazai és multinacionális cégeket, az államigazgatást vagy a civil szférát képviselő döntéshozó és szakember vesz részt, hogy találkozzon és eszmét cseréljen a hazai infokommunikációs piac meghatározó véleményformálóival és a meghívott nemzetközi szaktekintélyekkel.

Az Internet Hungary konferencia természetesen minden évben igyekszik teljes körű áttekintést adni a szélesen értelmezett infokommunikációs szektor előző egy évének fejleményeiről, segítve a résztvevőket eligazodni a legfrissebb technológiai és üzleti innovációk, konvergencia-jelenségek, illetve az ágazattal kapcsolatos uniós törekvések, hazai kormányzati szándékok és új jogszabályok között.