Cégünk idén is több előadással szerepel az Internet Hungary-n

internethungary2011Hazánk meghatározó infokommunikációs szakmai tanácskozásán, a 11. alkalommal megrendezendő Internet Hungary konferencián cégünk idén sokadik alkalommal képviselteti magát.
Az október 11-12-én, Siófokon tartandó rendezvényen a telekommunikációs szekció aktív szereplője lesz Dubi Zoltán, cégünk ügyvezető igazgatója.

A rendezvényen évről évre 1000-1200, a média, a hírközlési, az informatika, a marketing és a kommunikáció területén dolgozó, hazai és multinacionális cégeket, az államigazgatást vagy a civil szférát képviselő döntéshozó és szakember vesz részt, hogy találkozzon és eszmét cseréljen a hazai infokommunikációs piac meghatározó véleményformálóival és a meghívott nemzetközi szaktekintélyekkel.

Az Internet Hungary konferencia természetesen minden évben igyekszik teljes körű áttekintést adni a szélesen értelmezett infokommunikációs szektor előző egy évének fejleményeiről, segítve a résztvevőket eligazodni a legfrissebb technológiai és üzleti innovációk, konvergencia-jelenségek, illetve az ágazattal kapcsolatos uniós törekvések, hazai kormányzati szándékok és új jogszabályok között.