Cégünk is képviseltette magát az ELMŰ Szakember Találkozón

elmu-smart-meresAz ELMŰ Szakember Találkozója egy évente megrendezésre kerülő országos energetikai szakmai rendezvény,  melyre a magyarországi  áramszolgáltató társaságcsoportok – E.ON, EdF és RWE - is meghívásra kerülnek, témája pedig a kis- és nagyfeszültségű technológiák és berendezések (MVM Csoport és OVIT Zrt. bevonásával).

A rendezvény mindkét napja nyílt és ingyenes, melyeken a hazai áramszolgáltató cégek szakemberei, valamint azok vállalkozói köre (tervezők, kivitelezők, műszaki ellenőrök, stb.) vesznek részt. Lehetőség nyílt a kamarák, egyetemek és főiskolák, technikumok diákjai, ipari-, nagyfogyasztói cégek és önkormányzatok energetikusainak, műszaki vezetőinek részvételére is.

A két nap folyamán az elosztói engedélyes társaságok képviselői, valamint nagy-, közép és kisfeszültségű berendezéseket gyártó cégek tartottak szakmai előadásokat, bemutatókat, illetve a személyes kapcsolatok elmélyítése cáljából egy beszerzői fórumra is sor került. A kapcsolatok elősegítése és szakmai véleménycsere céljából szakmai kiállítás is megrendezésre került, mely a 2 nap alatt csaknem 1000 látogatót fogadott.
 
A 2011-es rendezvény egyik központi témája a Smart mérés volt. A hagyományosan minden évben kiállító Siemens, Landys, Elster és Itron mellett ebben az évben először a Sagemcom is kiállította Smart mérőit és megerősítette jelenéltét a hazai Smart mérési piaci segmensben.