Társaságunk készen áll a civil TETRA indulására

tetra-hir1.jpgA Sagemcom Magyarország Kft. elindulása óta vezető partnere a készenléti szerveket kiszolgáló kormányzati TETRA projektnek. A civil TETRA elindulásának lehetőségére a Sagemcom rendszerintegrációs tevékenységének kiépítésével válaszolt. A TETRA hálózatok kiépítésétől, üzemeltetésétől a kapcsolódó készülékek és megoldások szállításáig minden feladat megoldására képesek vagyunk világszerte, a TETRA rendszerek megvalósításának egyes területein élenjáró partnerhálózatunk segítségével. Partnereink saját területeiken a piac meghatározó szereplői.

Néhány példa korábbi tevékenységünkről:

• A teljes kormányzati TETRA hálózat állomásainak műszaki ellenőrzése
• Professzionális készülékek és megoldások szállítása a felhasználóknak

Mobil bázisállomások tervezése és kivitelezése (Mercedes-Benz tehergépkocsik átalakítása, amelyek teljes funkcionalitású bázisállomásként működnek) TETRA hálózat működtetésére. Feladatuk a kommunikáció és a helyi lefedettség biztosítása bármely katasztrófa vagy egyéb váratlan helyzet esetén.

• A felhasználók segítésére e-Learning rendszer (beleértve a képzési anyagok, szimulátorok, online check-rendszer kialakítását) kiépítése, a mindennapi működést segítően TETRA végfelhasználók képzése

Sagemcom Magyarország több gyártót integráló rendszerek kialakítására összpontosít, feladatunknak tekintjük ezeknek a rendszereknek a létrehozását és üzemeltetését is. Szolgáltatásaink közé tartozik az ügyfél problémáinak elemzése, ügyfél-tanácsadás, tervezés, a kommunikációs hálózat testre szabása, a napi műveletek támogatása (eszközökkel és megoldásokkal), mindezzel a vállalatok költséghatékonyságát, biztonságát és a jövedelmezőségét szolgálva.