SEPURA STP 8X KÉZI RÁDIÓ

SEPURA STP 8XAz STP8X robbanásbiztos kézirádió az olaj, gáz és vegyiparban dolgozók elengedhetetlen munkaeszköze.

Az ST8X kézi rádió család aktívan javítja a munkavállalók biztonságát a funkciók kombinációja révén. A készülék teljes billentyűzetes és csökkentett billentyűzetes változatban is elérhető, alkalmazkodva így a kesztyűben dolgozók felhasználási igényeihez.

A készülék rendkívül érzékeny, beépített GPS vevője lehetővé teszi a felhasználó helyzetének nagyon pontos meghatározását és mozgásának figyelését, ezáltal javítja a felhasználó biztonságát és az erőforrás gazdálkodást. A biztonságot tovább fokozza az automatikus elesésriasztás, ami integrált része a Sepura GPS megoldásának. Ez egy azonnali riasztást küld az irányító központba és hallhatóan a felhasználó közvetlen közelében, ha az csapdába esik vagy mozdulatlanná válik.

Az erős, masszív kivitel biztosítja az optimális megbízhatóságot mostoha körülmények között. A Sepura világszerte ismert a robusztus termék kialakításról, amit most új szintre emel, hogy megfeleljen az újonnan meghatározott és nagyon igényes ATEX/IECEx robusztussági előírásoknak.

Magyar nyelvű adatlap letöltése