JOGI INFORMÁCIÓK

A www.sagemcom.hu honlap teljes tartalma a Sagemcom Magyarország Kft. (1037 Budapest, Montevideo u. 16/a) tulajdona, illetve rendelkezése alatt áll.

A honlapra feltöltött adatok, tartalmak szerzői jogi védelem alatt állnak. Amennyiben a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény másként nem rendelkezik, az adatok egyetlen része sem másolható vagy publikálható a Sagemcom Magyarország Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.
A Sagemcom Magyarország Kft. hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználó az adatokat kizárólag személyes, nem kereskedelmi célra letöltse, de a tartalom módosítása vagy jövőbeni reprodukálása nem megengedett. A tartalom bármely más célra történő másolása vagy használata tilos.
A Sagemcom Magyarország Kft. törekszik az adatok és információk folyamatos frissítésére és pontosítására, ugyanakkor semmiféle szavatosságot nem vállal azok pontossága, aktuális helyessége vagy teljessége tekintetében.
A Sagemcom Magyarország Kft. semmilyen felelősséget nem vállal az adatok megtekintéséből, elérhetetlenségéből, vagy az ott található információk felhasználásából eredő esetleges károkért és sérülésekért.
A honlapon linkek és hivatkozások mutathatnak más webhelyekre, de a Sagemcom Magyarország Kft-t semmilyen felelősség nem terheli azok tartalmáért, és semmilyen felelősséget nem vállal az azok tartalmából eredő esetleges károkért és sérülésekért. A más weboldalakra mutató linkek csupán kényelmi szolgáltatást jelentenek a honlap felhasználói számára.
A honlapon megjelenő védjegyek, szolgáltatási márkajelek, kereskedelmi nevek, termékmegjelenés és termékek a szerzői jog védelme alá tartoznak. Felhasználásuk, kivéve, amennyiben az kizárólag a vállalat termékének vagy szolgáltatásának a megnevezését szolgálja, kizárólag a Sagemcom Magyarország Kft. előzetes írásos engedélye alapján lehetséges.


A Sagemcom Magyarország Kft. fenntartja a jogot a honlap tartalmának indoklás és értesítés nélküli bármely időpontban történő törlésére, módosítására vagy kiegészítésére.